14ο Συνέδριο ΝΔ: Τι έγινε τη δεύτερη ημέρα των εργασιών (video)

Δεύτερη ημέρα του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Οι σύνεδροι τοποθετήθηκαν σε ευρύ φάσμα θεμάτων, από την καθημερινότητα του πολίτη και την ενεργειακή κρίση, μέχρι τα εθνικά θέματα και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Γεωργία Σκιτζή, μεταδίδει το κλίμα του συνεδρίου.

Με μηνύματα ενότητας, ανανέωσης αλλά και απολογιστική διάθεση και περιγραφή της στρατηγικής για την επόμενη ημέρα, με στόχο την αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές κορυφαίοι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του κόμματος συμμετείχαν σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου, στις εργασίες του συνεδρίου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών το πρωί και συνομίλησε με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ευρωπαϊκό τόνο έδωσαν με τις παρουσίες τους και τις ομιλίες τους τόσο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όσο και ο γενικός γραμματέας, ο οποίος μίλησε στα ελληνικά.

Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στις εξής θεματικές ενότητες: ασφάλεια, καθημερινότητα, εξωστρέφεια και νέα γενιά. Στο συνέδριο παρουσιάστηκε επίσης το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να γίνει ένα πιο σύγχρονο κόμμα.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με την ομιλία του πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος