Συνεχίζονται οι εργασίες του 14ου συνεδρίου της ΝΔ με ομιλίες στελεχών, ευρωπαίων αξιωματούχων και εκπροσώπων κομμάτων

Δεύτερη ημέρα του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και οι σύνεδροι τοποθετούνται για την καθημερινότητα του πολίτη, τους τομείς της ασφάλειας, την ενεργειακή κρίση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε παράλληλες δράσεις συνεχίζει το 14ο συνέδριο της ΝΔ για δεύτερη μέρα, παρουσία του πρωθυπουργού ο οποίος χθες με την ομιλία του σηματοδότησε την εκκίνηση των εργασιών του, με τις τοποθετήσεις να επικεντρώνονται σε έξι θεματικές ενότητες.

Οι ομιλητές στέλνουν ενωτικά μηνύματα, επαναλαμβάνουν το δίλημμα προοδευτισμός ή συντήρηση και τονίζουν ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.

Κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της θεματικής για την ασφάλεια ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια του πολίτη, εξηγώντας ότι η στρατηγική  είναι σαφής: «Να φέρουμε πιο κοντά την Αστυνομία σε κάθε πολίτη.

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ παρουσιάστηκε και το project για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΝΔ.

Ευρωπαϊκό τόνο έδωσαν στις ομιλίες τους ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ αλλά και ο γ.γ. του ΕΛΚ που ξεκίνησε μιλώντας ελληνικά. Επισήμανε δε ότι η ΝΔ είναι μια κυβέρνηση που έδωσε το παράδειγμα σε όλη την Ευρώπη τόσο με το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό όσο και με τη διαχείριση στο μεταναστευτικό.

Στο περιθώριο του συνεδρίου συναντήθηκε ο πρωθυπουργός με τον γ.γ. του ΕΛΚ.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος