“Ζεσταίνεται” η χριστουγεννιάτικη αγορά – Το ωράριο των καταστημάτων (video)

Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, οι ταξιδιώτες ετοιμάζουν αποσκευές και οι έλεγχοι στα κυλικεία των ΚΤΕΛ και των σταθμών είναι εντατικοί. Όσοι έμειναν εντός των τειχών σπεύδουν να αγοράσουν τα δώρα των γιορτών και να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στη Βαρβάκειο και τα συνοικιακά μαγαζιά.

Τα μαχαίρια στην κεντρική αγορά της Βαρβακείου έχουν… πάρει φωτιά. Κάποιοι έκαναν ακόμη έρευνα αγοράς.

Δύο ημέρες έχουν απομείνει για τα Χριστούγεννα και η Βαρβάκειος αγορά έχει γεμίσει από κόσμο. Οι καταναλωτές ήρθαν εδώ για να κάνουν τα ψώνια τους για το γιορτινό τραπέζι.

Ελαφρώς ανεβασμένες οι τιμές των κρεάτων στην κεντρική αγορά της Αθήνας, με το χοιρινό να πωλείται από 4, 50 ευρώ και το αμνοερίφιο από 7,00 ευρώ το κιλό.

Η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Τρίτη νωρίς το απόγευμα.

Το αδιαχώρητο επικρατεί και στην οδό Ερμού, στον εμπορικότερο πεζόδρομο της Αθήνας. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ και ο κόσμος σπεύδει για τις αγορές της τελευταίας στιγμής.

Τα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα θα είναι ανοιχτά και αύριο – παραμονή Χριστουγέννων – έως τις 6 το απόγευμα ενώ τα μεγάλα εμπορικά θα είναι μέχρι τις 9 το βράδυ.

Με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου μικτό κλιμάκιο της περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε υγειονομικούς ελέγχους στα ΚΤΕΛ Λιοσίων.

Ο κεντρικός τομέας της περιφέρειας πραγματοποιεί καθημερινά περισσότερους από 100 ελέγχους σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Ρ. Σαβούρδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος