Οι ΗΠΑ τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ-Κολοσσοί της παγκόσμιας οικονομίας στο περίπτερό της (video)

Το Αμερικανικό Περίπτερο είναι το μεγαλύτερο της έκθεσης. Είναι το περίπτερο με τον αριθμό 13, συνολικής έκτασης 6.000 τετραγωνικών μέτρων, που θα έχει τα χρώματα της αστερόεσσας, και θα φιλοξενεί μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου όπως οι: Coca–Cola, Microsoft, Google, IBM, Pfizer και Lockheed.

Αξιοποιώντας την ισχύ της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, όπως ακριβώς είναι και ο τίτλος της συμμετοχής των ΗΠΑ, στην 83η ΔΕΘ, δίνει τον τόνο μιας υψηλού επιπέδου συμμετοχής που πιστοποιεί την ψήφο εμπιστοσύνης στην χώρα μας, απο την Αμερικανική παρουσία στην Θεσσαλονίκη.

Οι ΗΠΑ, φέρνουν στην ΔΕΘ, δεκάδες ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων ορισμένων απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διεθνώς, όπως είναι Facebook, Foogle, Intel, HP, Microsoft, Oracle.

Εκτός απο τους τεχνολογικούς κολοσσούς, οι Αμερικανοί διανθίζουν την εκθεσιακή παρουσία τους με φορείς της εκπαίδευσης, καθώς, και με εταιρείες ασφάλειας, και της άμυνας, αλλά και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Η φετινή διοργάνωση, είναι η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ, να δίνουν τον τόνο, των συμμετοχών στο Περίπτερο 13, εταιρείες μεγάλου κύρους, παρουσιάζουν τα πιό σύγχρονα επιτεύγματα τους, κυρίως στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας.

Το μήνυμα της ισχυρής παρουσίας των ΗΠΑ, στην 83η ΔΕΘ, είναι σαφές, οι αμερικανικές επιχειρήσεις είναι παρούσες στην Ελλάδα, και δραστηριοποιούνται ήδη, σε διάφορα πεδία της εγχώριας οικονομίας, συνεργάζονται με αντίστοιχες ελληνικές εταιρείες, αλλά, υπάρχει ακόμη, τεράστια προοπτική διέυρυνσης, των κοινών αναπτυξιακών και επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Έλενα Τσιώτα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος