Την τιμωρία της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι της κατέστρεψε για πάντα τη ζωή ζητά από τη δικαιοσύνη η 34χρονη Ιωάννα. Δια των δικηγόρων της δήλωσε παρούσα στη δικαστική έρευνα για την 35χρονη και την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της.
“Είναι μια ηθική ικανοποίηση αλλά είναι πολύ μακρύς ο δρόμος” δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.
Η Ιωάννα επιμένει μέχρι και σήμερα ότι είχε συναναστραφεί με την κατηγορούμενη 5 με 6 φορές σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν είχε περαιτέρω σχέση μαζί της.
“Ήταν μια απλή γνωριμία και τίποτα παραπάνω γι΄αυτό και θα περιμέναμε μια έμπρακτη μετάνοια, νομίζω ότι η στάση της κατηγορουμένης δεν την τιμά καθόλου” είπε ο έτερος δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.
Την ίδια ώρα, νέα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι η 35χρονη είχε εμμονή και παρακολουθούσε καιρό πριν την Ιωάννα αποκαλύπτει η ΕΡΤ.
Στις 16 Μαρτίου του 2019 είχε καταχωρήσει στο κινητό της φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης και καταστήματα αγοράς φορητού πομπού.
Ο κοριός στο αυτοκίνητο του θύματος της δίνει τη διεύθυνση κατοικίας της και στις 22 Ιουνίου του 2019 φωτογραφίζει την είσοδο της πολυκατοικίας.
Έκθεση Ελληνικής Αστυνομίας
Σύμφωνα με την έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην εφαρμογή TRACKER που ανευρέθη στο κινητό της, έχουν καταχωρηθεί συνολικά τρεις συσκευές απομακρυσμένου γεωεντοπισμού.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι, όταν τέλειωνε η μπαταρία του συστήματος και λάμβανε σχετική ειδοποίηση, η επόμενη καταχώρηση αναφέρει πλήρης μπαταρία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη συσκευή, αφαιρέθηκε, επαναφορτίστηκε και εν συνεχεία επανατοποθετήθηκε.
Στο ιστορικό αναζητήσεων του ίντερνετ στο κινητό της κατηγορούμενης βρέθηκαν εταιρείες πώλησης περουκών, ενώ στο σημειωματάριο της συσκευής της είχε καταχωρήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί που την περίμενε στις 19 και 20 Μαΐου στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.
Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος