Η βόλτα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Οι διάλογοι με πολίτες και η συνάντηση με τους βουλευτές της Ν.Δ.

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, ενώ το πρωί συνάντησε και ήπιε καφέ με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο “Ολύμπιον”, στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τους βουλευτές σημαντικά ζητήματα, που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, όπως το μετρό, το αντιτορπιλικό “Βέλος” και την παραμονή του στην πόλη, για την οποία είπε “θα το δούμε και θα το λύσουμε”, αλλά και τα ηλεκτρικά λεωφορεία που εντάσσονται στον στόλο του ΟΑΣΘ. Αναφορικά με τα τα ηλεκτρικά λεωφορεία και τα νέα αστικά σημείωσε πως πρέπει να δρομολογηθεί η άμεση κυκλοφορία τους ώστε “να αλλάξει η εικόνα της πόλης και η καθημερινότητα των πολιτών”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην έκτακτη επιχορήγηση της Κυβέρνησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης ύψους 13 εκατ. Ευρώ για τη νυχτερινή αποκομιδή απορριμμάτων, που θα έχουν ως αποτέλεσμα μια πιο καθαρή πόλη.

Ακριβώς δύο μήνες πριν τις Ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός τόνισε πως κάθε μέρα γίνονται περίπου 4.000 με 5.000 αιτήσεις για επιστολική ψήφο.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την πλατεία Αριστοτέλους για την 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, για την εκδήλωση κατά του bullying ο Κ. Μητσοτάκης έκανε την καθιερωμένη στάση σε ζαχαροπλαστείο για να πάρει τσουρέκι Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή της Πολίχνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και πολίτες που τον πλησίασαν, ενώ πολλοί φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Η βόλτα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Οι διάλογοι με πολίτες και η συνάντηση με τους βουλευτές της Ν.Δ.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος