Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες σταθμευμένο ΙΧ και μοτοσικλέτα

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, από φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 03:30.

Ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ιεροσολύμων, τυλίχθηκαν στις φλόγες για άγνωστη αιτία. Μάλιστα περίοικοι που ξύπνησαν από τις εκρήξεις και τους δυνατούς ήχους προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά, ρίχνοντας νερό μέχρι να φτάσει επί τόπου η Πυροσβεστική.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα και έσβησαν την πυρκαγιά πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το τρίτο περιστατικό που συμβαίνει, καθώς σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα δύο παρόμοια συμβάντα στην Καλαμαριά και ένα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος