Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου υδροδότησης στο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης που έμεινε χωρίς νερό λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού.
Η πλήρης υδροδότηση αναμένεται μετά τις 23:30 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών, όπως αυτές μεταφέρθηκαν στο τμήμα βλαβών της εταιρίας.
Η βλάβη δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου έπειτα από θραύση αγωγού στη συγκεκριμένη οδό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος. Παράλληλα, υπάρχει και εισροή υδάτων σε υποσταθμό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
Από τη βλάβη επηρεάστηκε η υδροδότηση στις οδούς Ερμού, Τσιμισκή Ιωάννη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Λεωφόρος Νίκης, στις οδούς Μητροπόλεως και Εθνικής Αμύνης και σε παρακείμενες οδούς.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος