«Σσσς… Μίλα!» το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος

Θεατρική παράσταση «Σσσς… Μίλα!» το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών από τη θεατρική ομάδα του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πώς συνδέονται ο Προμηθέας, οι γυναίκες του Ιράν, ένα ταξίδι στο διάστημα, οι σύγχρονοι πρόσφυγες και ένας ελέφαντας με τα ατομικά και συλλογικά σύνορα; Αυτά και άλλα πολλά συμπεριλαμβάνονται στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Σσσς…Μίλα!», που ανεβαίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 9μμ, στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πρόκειται για την παράσταση που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών «Το Θέατρο της Πόλης» και είναι μία σύνθεση κειμένων – κάποια από αυτά είναι γραμμένα από τα μέλη της ομάδας- με θέμα την απόδραση του μυαλού και της ψυχής, τα δεσμά, την ελευθερία και τα όριά τους. Μια σπονδυλωτή ιστορία, που τροφοδοτεί τη σκέψη για τα μεγάλα, αλλά και τα καθημερινά που απασχολούν τον άνθρωπο.
Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Μαίρης Ανδρέου, η επιμέλεια της κίνησης από τον Τάσο Παπαδόπουλο, ενώ ως μουσικοί επί σκηνής εμφανίζονται οι Ηρώ Ευθυμίου (πλήκτρα) και Σοφία Κεραμάρη (βιολί).

Τα τραγούδια που ακούγονται στην παράσταση υπογράφει ο Κώστας Τζενανίδης (στίχο και μουσική) και την ενορχήστρωση ο Δημήτρης Καρατζάς.
Η θεατρική ομάδα «Το Θέατρο της Πόλης» του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών, συστάθηκε τον Οκτώβριο 2022. Συμμετέχουν οι Μάρθα Αβραμίδου, Βασίλης Δαγδιλέλης, Τζένη Καλαμπαλίκη, Σόνια Λαζαρίδου, Αντιγόνη Μιξαφέντη, Μαρία Παγιάντζα, Κλειώ Σιδηροπούλου, Στέλλα Κεσοπούλου, Κώστας Τζενανίδης, Σμαρώ Τζενανίδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος