Σοφία Γεωργιάδου: «Η τοπική κοινωνία της Δράμας στηρίζει πάντα το Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους»

Το 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους άνοιξε τις πύλες του στη Δράμα, από την περασμένη Δευτέρα (4/9) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή (10/9). Το πρόγραμμα του είναι πιο διευρυμένο και όπως αναφέρει η Σοφία Γεωργιάδου συντονίστρια του 46ου φεστιβάλ, η διοργάνωση χαίρει της στήριξης όλης της τοπικής κοινωνίας.

«Κάθε φεστιβάλ είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Εκτός από τα ήδη υπάρχοντα διαγωνιστικά κομμάτια, προστέθηκε ακόμη ένα για μικρούς φίλους το Kiddo, που επιμελείται η Δραμινή ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου και περιλαμβάνει ταινίες για παιδιά και ταινίες από παιδιά. Η τοπική κοινωνία στηρίζει πολύ, όλο το χρόνο τρέχουν σεμινάρια σκηνοθεσίας γενικά όλη τη χρονιά η πόλη συμμετέχει ενεργά στο φεστιβάλ».

Για το ποια θεωρεί ότι ήταν στιγμή σταθμός για το φεστιβάλ, η κ.Γεωργιάδου αναφέρει στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Μέρα Με Χρώμα»:

«Είναι δύσκολο να απαντήσω, κάθε φορά γινόταν κάτι καινούριο. Σίγουρα τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τον Γιάννη Σακαρίδη επειδή έχει πολλά οράματα και πολλές ιδέες και θέλει να το ανεβάσει. Η σχολή κινηματογράφου ήταν ένα όραμα του φεστιβάλ

Διαβάστε επίσης: 46 χρόνια Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας- Παρουσία του Υφυπουργού Χρίστου Δήμα η τελετή έναρξης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος