Μήνυμα μέσω του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Λαγκαδά, Βόλβη και Χαλκιδική-Συνεχίζονται τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων

Mήνυμα στα κινητά με το οποίο καλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις περιοχές του Λαγκαδά της Βόλβης και της Χαλκιδικής, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, δέχθηκαν πολίτες μέσω του 112.

Ήδη στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης υπήρξαν  4 περιπτώσεις απομακρύνσεων πολιτών σε ασφαλή σημεία από τις κατοικίες τούς μετά από υπερχειλίσεις ρεμάτων . Συνολικά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει δεχθεί 30 κλήσεις, εκ των οποίων, 26 για αντλήσεις υδάτων από οικίες .

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου στο ύψος του δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Καρτερών στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάτω Ποταμιάς, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Μεταξοχωρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερπύλου.

Στην Πιερία στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγ. Σπυρίδωνα.

Στην Χαλκιδική στο 1ο χιλιόμετρο ανώνυμης οδού που συνδέει το δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με το 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών .

Στο 1 χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Καλυβών – Γερακινής.

Στο 1 χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων.

Στο 10,5 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλλικράτειας – Μουδανιών.

Σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα.

Aπό το 38ο έως το 41ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες λόγω του μεγάλου όγκου νερού και φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

Η Πολιτική Προστασία του δήμου Θέρμης ανακοίνωσε ότι λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών και κυρίως λόγω του μεγάλου όγκου νερού που κατεβαίνει από την πλευρά της Χαλκιδικής έχει ανεβεί επικίνδυνα η στάθμη του ποταμού Ανθεμούντα. Γι’ αυτό το λόγο απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από όλες τις “ιρλανδικές διαβάσεις” του ποταμού.

ΠΗΓΗ: ΕΛ.ΑΣ,Π.Σ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος