Δύο άντρες επιχείρησαν κλέψουν ένα φορτηγό ,από επιχείρηση σε περιοχή της Πιερίας , πλην όμως ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού και διέφυγαν.
Ακολούθως κατάφεραν και αφαίρεσαν δύο ι.χ φορτηγά από κατοικία και επιχείρηση στην Κατερίνη και στη συνέχεια πήγαν σε άλλη περιοχή της Πιερίας όπου επιχείρησαν να αποκολλήσουν εξωτερικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) δένοντας το με συρματόσχοινο στα κλεμμένα οχήματα. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικους και διέφυγαν με άλλο όχημα που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε και η εμπλοκή ενός 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος τους παρείχε πληροφορίες σχετικά με τα σημεία προσέγγισης και τις θέσεις των στόχων τους και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Τα δύο κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποίησαν, τα εγκατέλειψαν στο παραπάνω σημείο και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σημειώνεται ότι ο 37χρονος και ο 39χρονος είναι έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης της χώρας.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος