Καλοκαίρι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Για άλλη μια χρονιά, ο θεσμός «Καλοκαίρι στο Μέγαρο» επιστρέφει δυναμικά τον Ιούνιο και καλεί τους θεατές για να τους κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο συναρπαστικό, υποσχόμενο να προσφέρει στο κοινό καλλιτεχνικές συγκινήσεις μέσα από παραγωγές υψηλού επιπέδου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αφορμές να επισκεφτούμε το Μέγαρο, όπως η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής που θα γεμίσει την πλατεία με ακούσματα ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής, σε ένα πάρτι το οποίο απευθύνεται σε όλους! Φλαμένγκο, συμφωνική μουσική, παραδοσιακοί χοροί από τις Φιλιππίνες, μουσικές του κόσμου είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του φετινού καλοκαιριού. Οι συγγραφείς του κόσμου ταξιδεύουν στο Μέγαρο και το καλοκαίρι. Ο Λεονάρδο Παδούρα, πεζογράφος και δοκιμιογράφος, που θεωρείται σήμερα ο σημαντικότερος συγγραφέας της Κούβας και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στη Λατινική Αμερική θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του νέου αυτού κύκλου. Φυσικά ούτε και φέτος λείπει το Σινεμά με Θέα που σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα προσφέρει αγαπημένες ταινίες από την καλύτερη θέα της πόλης.

Με ανατροπές και υπερβάσεις και την συνεργασία ωδείων και αναδυόμενων ταλέντων, το καλοκαιρινό πρόγραμμα ενώνει την μουσική με το χορό, το θέατρο αλλά και την όπερα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στις νύχτες μας. Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γίνεται και πάλι το σημείο συνάντησης όλων των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας πολύτιμες πολιτιστικές «ανάσες δροσιάς» για όλους.

Η καλοκαιρινή μας συνάντηση ξεκινά στις 7 Ιουνίου συνδυάζοντας την κλασική μουσική με ethnic και jazz επιρροές και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος