Η “Ανοιχτή αγκαλιά” ανοίγει διάπλατα για τους κατοίκους της Σύμης

Δράσεις από τη Θράκη μέχρι την Τήλο, την Αμοργό, τους Φούρνους και την Αστυπάλαια, πραγματοποιεί η “Ανοιχτή Αγκαλιά” με μότο “Υποστηρίζουμε τη ζωή”, που εδώ και τριάντα χρόνια στέκεται αρωγός, στο πλευρό των κατοίκων ακριτικών νησιών.

Αυτή την εβδομάδα, οι εθελοντές της “Ανοιχτής Αγκαλιάς“, νέοι και παλαιότεροι, μεγάλοι και μικρότεροι, αγκάλιασαν τα παιδιά και όλους τους κατοίκους της όμορφης Σύμης, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες. 

Σύμφωνα με την κα Καίτη Παπαθεοφάνη, ακτινολόγο, οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς η οργάνωση αυτή παρέχει τις υπηρεσίες της πολλά χρόνια, στους ντόπιους που έχουν ανάγκη και δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε νοσοκομεία για εξετάσεις.

Ο κ. Νικήτας Γρύλλης, αντιδήμαρχος Σύμης, είπε ότι στο νησί υπάρχουν ήδη τουρίστες, ενώ η σεζόν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. “Tα μηνύματα είναι πολύ θετικά, ελπίζουμε να είναι μία πολύ καλή περίοδος… Ο ημερήσιος τουρισμός στο νησί ξεπερνάει τις 2.500, με δυνατό σημείο τον Yachting τουρισμό“, κατέληξε ο κ. Γρύλλης.

Διαβάστε ακόμα

“Υποστηρίζουμε τη ζωή”: 30 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στα ακριτικά νησιά από την “Ανοιχτή Αγκαλιά”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος