Συγκέντρωση εργαζομένων ΠΟΕ-ΟΤΑ στα δικαστήρια

Εργαζόμενοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης, συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι και μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν, το πρωί, έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας , πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Εθνικιστική Λαϊκή δύναμη Εργαζομένων – που πρόσκειται στην Χρυσή Αυγή για την απόφαση που έλαβε ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου και η Εκλεγμένη εφορευτική επιτροπή να μην τους επιτραπεί να συμμετέχουν ως παράταξη στις εκλογές για το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Μετά την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων και της εφορευτικής επιτροπής 4 από τα συνολικά 5 μέλη της τελευταίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Όπως υποστηρίζουν εκπρόσωποι της ΠΟΕ ΟΤΑ και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων στο Δήμο οι παραιτήσεις ήταν αποτέλεσμα εκφοβισμού.

Όπως αποφάσισαν πάντως οι εργαζόμενοι και παρά τις παραιτήσεις των 4 μελών της Εφορευτικής επιτροπής οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 30 Μαρτίου αφού όπως τονίζουν θα υπάρχουν δικαστικοί αντιπρόσωποι ενώ κανονικά θα εκτελέσει τα καθήκοντα του το ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Από την πλευρά της η Δημοτική παράταξη Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη ζητά να διοριστούν νέα μέλη για την εφορευτική επιτροπή προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές σε διαφορετική περίπτωση θα προσβάλει τη διαδικασία.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ