Έργα αποκατάστασης της διάβρωσης στην ακτογραμμή της Χαλκιδικής

Από τη Νέα Τρίγλια ξεκίνησαν οι εργασίες αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών του δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική. Οι  κυματοθραύστες κατασκευάζονται στο βυθό της θάλασσας από την Νέα Τρίγλια μέχρι τα Νέα Πλάγια.

Εξάλλου, στα τέλη Οκτωβρίου ανάλογο έργο αναμένεται να ξεκινήσει και στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας όπου και εκεί παρατηρείται διάβρωση. Σύμφωνα με τη μελέτη θα κατασκευαστούν δύο κυματοθραύστες σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Το έργο θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία της ακτογραμμής της Χαλκιδικής, ενώ ανάλογα προβλήματα εμφανίζονται και στην Πιερία. Συγκεκριμένα, στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης υπογράφηκε η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για να ξεκινήσουν σύμφωνα με τον Δήμο, τα έργα αποκατάστασης μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΛΕΛΙΑ ΚΛΟΥΝΤΖΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος