Tα ονομαστά κρασιά της Νέας Μεσημβρίας, κερδίζουν καθημερινά όχι μόνο την Ελληνική αγορά, αλλά και αυτή του εξωτερικού.
Η τέχνη του οινοποιού, παραμένει ζωντανή στην προσφυγική περιοχή, όπως ήρθε από την Μαύρη θάλασσα και δίνει τα μοναδικά κρασιά και το ξεχωριστό τσίπουρο.
Ρεπορτάζ Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος