Με “όπισθεν” έφυγαν, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ, από τα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, τα οποία είχαν “μπλοκάρει” διαδηλωτές του ΚΚΕ τόνισε, μιλώντας, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.
Η αυτοκινητοπομπή, αποτελούμενη από είκοσι οχήματα και δυο λεωφορεία, εισήλθε στην Ελλάδα από την Αλβανία, προκειμένου να λάβει μέρος στην άσκηση του ΝΑΤΟ “Noble Jump”.
Οι διαδηλωτές απέκλεισαν τα διόδια με οχήματα και σχημάτισαν ανθρώπινη “αλυσίδα”, ενώ τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα περνούσαν κανονικά, με κατεύθυνση προς Βέροια και Θεσσαλονίκη. Η κινητοποίηση κράτησε περίπου 5 ώρες, από τις 2.30μμ έως τις 7.30μμ, ενώ το στρατιωτικό κονβόϊο κατευθύνθηκε προς την πόλη της Κοζάνης. Υπάρχει ενδεχόμενο να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη από άλλη διαδρομή.
πηγή: ΑΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος