Θεσσαλονίκη: Αλλαγή σκυτάλης στο Γ’ Σώμα Στρατού

Νέος διοικητής και επίσημα από σήμερα στο ιστορικό Γ’ Σώμα Στρατού, καθώς ο νεοπροαχθείς Αντιστράτηγος Σωτήρης Κωστάκογλου παρέλαβε τα σχετικά καθήκοντα από τον Αντιστράτηγο Τάσο Σπανό, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον διοικητής της Σ.ΕΘ.Α.
Παρών στη σημερινή τελετή ήταν ο Αρχηγός ΓΕΣ Μπάμπης Λαλούσης, καθώς και ο νέος Διοικητής Α’ Στρατιάς Άγγελος Χουδελούδης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή σκυτάλης στο Γ’ Σώμα Στρατού
Στα ιδιαίτερα της διαδοχής της διοίκησης του Γ’ΣΣ το γεγονός ότι και οι δύο αντιστράτηγοι προέρχονται από το Όπλο του Πεζικού, ενώ ιδιαίτερο, επίσης, το γεγονός της παρουσίας στην τελετή, των 2 υιών του Θεσσαλονικιού Σωτήρη Κωστάκογλου, που υπηρετούν αμφότεροι στον στρατό, ως ανθυπολοχαγός και εύελπις αντίστοιχα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΛΑΔΙΑΝΟΣ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος