Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών για τα ολιγομελή στις τάξεις του Λυκείου

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά την επιστροφή στα θρανία, γονείς και μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, γονείς και μαθητές του 17ου Λυκείου (οδός Χριστοπούλου 6) στις 9 το πρωί θα προχωρήσουν σε αποχή και παράσταση διαμαρτυρίας στο σχολείο τους, ζητώντας από το Υπουργείο Παιδείας την έγκριση του ολιγομελούς Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών της Β’ Λυκείου. 

Σε κινητοποίηση προχωρούν, αυτή την ώρα, μαθητές και γονείς στο 2ο ΓΕΛ Ικτίνου, όπου δεν εγκρίθηκε το τμήμα κατεύθυνσης ανθρωπιστικών σπουδών της Γ’ Λυκείου. Χθες, στο συγκεκριμένο σχολείο δεν τελέστηκε ο αγιασμός, λόγω κινητοποίησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος