Κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της, η σκηνοθέτις του ντοκιμαντέρ, Αντρέα Κουλκόβα, διαγνώστηκε με διαβήτη κύησης. Ανησυχώντας για την υγεία του μωρού της, αλλά και για όλη την οικογένειά της, αναζητεί τρόφιμα που δεν περιέχουν κατεργασμένη ζάχαρη. Αυτό όμως σύντομα αποδεικνύεται αδύνατο, αφού η ζάχαρη υπάρχει παντού και σε όλα – από σοκολάτα μέχρι… κρέας.
Έτσι, η σκηνοθέτις αρχίζει μια έρευνα για την επίδραση της ζάχαρης στον ανθρώπινο οργανισμό. Με την επιμονή ενός ντετέκτιβ, εντοπίζει τις σχέσεις μεταξύ πολυεθνικών εταιρειών, πολιτικών και των συστημάτων υγείας. Η έρευνα που ξεκίνησε στην κουζίνα της, συνεχίστηκε στις πέντε ηπείρους επί πέντε χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν το ντοκιμαντέρ «Sugar Blues».
Όμως, η οικογένειά της τη χρειάζεται, ειδικά ο μικρότερος γιος της. Θα μπορούσε η ζάχαρη να ευθύνεται για τα προβλήματα της υγείας του;
Μια συγκινητική, συναισθηματική, ενημερωτική και εμπνευσμένη ιστορία για όλα εκείνα που δεν γνωρίζαμε για τη ζάχαρη και την επίδρασή της στον οργανισμό μας!
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος