Final Four της Euroleague στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, πάντα παρούσα στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, μεταδίδει ζωντανά το Final Four της Euroleague. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 13 Μαΐου έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η δημόσια τηλεόραση θα βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου κτυπά η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση, μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ertnews.gr, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στις 19:00 τον 1ο Ημιτελικό «ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λοκομοτίβ Κουμπάν» και στις 22:00 τον 2ο Ημιτελικό «Φενέρμπαχτσε – Λαμποράλ Κούτσα».

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και πάλι σε απευθείας σύνδεση με το Βερολίνο, θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ertnews.gr, στις 18:00 ο μικρός τελικός και στις 21:00 ο τελικός της Euroleague.

Δείτε αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Έλληνες και ξένους πρωταγωνιστές, «φρέσκα» ρεπορτάζ, όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, καθώς και όλο το παρασκήνιο της διοργάνωσης, από τους απεσταλμένους της ΕΡΤ, Βαγγέλη Ιωάννου, Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Γιάννη Ντεντόπουλο.

Και φυσικά, μη χάσετε την εκπομπή «Euroleague Show», που παρουσιάζουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου, με καλεσμένους-έκπληξη από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Final Four της Euroleague στην ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος