ΕΡΤ3: «Ταξιδεύοντας στα πέρατα του κόσμου»

Το έκτο επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ «Ταξιδεύοντας στα πέρατα του κόσμου» (Where the Wild Men Are with Ben Fogle), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, στις 15:00.

Πρόκειται για σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής BBC 2013-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε ονειρευτεί να εγκαταλείψουμε τη δουλειά μας και τη φασαρία της πόλης και να φύγουμε μακριά από το σύγχρονο τρόπο ζωής. Αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Ο Βρετανός λάτρης της περιπέτειας Ben Fogle επισκέπτεται κάποιες εντελώς απομονωμένες περιοχές σε διάφορα εξωτικά μέρη του κόσμου, όπου οι άνθρωποι, μόνοι ή με τις οικογένειές τους, έχουν απαρνηθεί τις πιο σύγχρονες ανέσεις και όλη την κοινωνική τους ζωή, για διαφορετικά κίνητρα κάθε φορά. Ο Ben περνάει μία εβδομάδα στο κάθε μέρος, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες, τις προκλήσεις αλλά και γνωρίζοντας τα οφέλη ενός τέτοιου τρόπου ζωής, όπου το άτομο έχει συνεχώς να αντιμετωπίσει τη φύση και εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές του ικανότητες.

Επεισόδιο 6ο: «Ινδία» (India)Ben Fogle (2)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ