Το 7ο επεισόδιο του Β΄κύκλου της νέας πολυβραβευμένης οικογενειακής σειράς εποχής, παραγωγής Καναδά 1990-1996, «Σάρα, περιπέτειες στο Άβονλι» (Road to Avonlea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, στις 16:00.

Η σειρά πραγματεύεται την ιστορία μιας πλούσιας μικρής κοπέλας,
η οποία αναγκάζεται να αφήσει το Μόντρεαλ και τον πατέρα της και να ζήσει με τους συγγενείς της μητέρας της στην μικρή πόλη του Άβονλι.

Μετά την ολοκλήρωση της μετάδοσής της, η σειρά πουλήθηκε σε περισσότερες από 140 χώρες.

Πρωταγωνιστούν: Σάρα Πόλεϊ, Τζάκι Μπάροους, Τζέμα Ζάμπρογκνα, Λάλι Γκαντό, Μάικλ Μαχόνεν, Μαγκ Ράφμαν, Ρ. Τόμσον, Ζάκαρι Μπένετ, Μόλι Άτκινσον, Σέντρικ Σμιθ, Χάρμονι Κραμπ, Σούζαν Κοξ, Τζόελ Μπλέικ, Ρόμπερτ Κόλινς, Φράνσις Χάιλαντ, Άννα Φέργκιουσον
Κατά τη διάρκεια των επτά κύκλων, πολλοί αστέρες φιλοξενήθηκαν από τη σειρά, σε ρόλους που γράφτηκαν ειδικά γι’ αυτούς. Ανάμεσά τους, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Στόκαρντ Τσάνινγκ, η Ντάιαν Γουίστ, η Φέι Νταναγουέι, ο Κρίστοφερ Ριβ, ο Μπρους Γκρίνγουντ, ο Κρίστοφερ Λόιντ, ο Πίτερ Κογιότ κ.ά.
Η σειρά έχει αποσπάσει 4 Βραβεία EMMY:
1992: Βραβείο καλύτερης Α΄ ανδρικής ερμηνείας σε δραματική σειρά (Κρίστοφερ Λόιντ).
1993: Βραβείο καλύτερης παιδικής σειράς.
1995: Βραβείο για καλύτερα κοστούμια σε δραματική σειρά.
1997: Βραβείο Guest ηθοποιού σε δραματική σειρά (Ντάιαν Γουίστ).
Β΄κύκλος – Επεισόδιο 7ο «Οικογενειακός ανταγωνισμός»

μπορέσει να επιστρέψει στο Χάλιφαξ και να ζήσει με τον πατέρα του, που είναι πλέον επιφανής άνθρωπος της περιοχής. Μόνο ο Άλεκ Κινγκ δεν χαίρεται για την επιστροφή του αδελφού του. Η γεμάτη ενοχές παλιά τους σχέση, που οφείλεται στο γεγονός ότι ο Άλεκ είχε κατά λάθος προκαλέσει το ατύχημα που άφησε τον Ρότζερ ανάπηρο, περνάει ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με τον Ρότζερ ν’ ανακατεύεται στα θέματα του κτήματος. Όταν η αδελφή τους Χέτι Κινγκ αποφασίζει να κάνει ανάληψη ένα σημαντικό ποσό από την τράπεζα με σκοπό να αγοράσει καινούργια γεωργικά μηχανήματα, όπως την προτρέπει ο Ρότζερ, ανακαλύπτει ότι ο αδελφός τους Άλεκ έχει δανείσει σχεδόν το σύνολο των οικονομιών τους σε γείτονα που κινδύνευε με χρεοκοπία. Μέσα στην παραζάλη των παλιών ενοχών και των τωρινών δυσκολιών, οι ενήλικοι δεν συνυπολογίζουν τα αισθήματα του μικρού Άντριου για την παρατεταμένη απουσία του πατέρα του.
Σενάριο: Γκράχαμ Γουντς
Σκηνοθεσία: Χάρβεϊ Φροστ
Guest Stars: Ρόμπερτ Χολμς Τόμσον, Σούζαν Κοξ, Τζόζεφ Μπότομς
Παίζουν: Σάρα Πόλεϊ, Τζάκι Μπάροους, Τζέμα Ζάμπρογκνα, Λάλι Γκαντό, Μάικλ Μαχόνεν, Μαγκ Ράφμαν, Ρ. Τόμσον, Ζάκαρι Μπένετ, Μόλι Άτκινσον, Σέντρικ Σμιθ, Χάρμονι Κραμπ, Σούζαν Κοξ, Τζόελ Μπλέικ, Ρόμπερτ Κόλινς, Φράνσις Χάιλαντ, Άννα Φέργκιουσον

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


