«Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι» – Μια έξοχη δραμεντί στην ΕΡΤ3

Την εξαιρετική δραματική κομεντί «’Eνα πιστόλι σε κάθε χέρι» (Una pistola en cada mano), παραγωγής Ισπανίας 2012, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 και ώρα 23:00.

«Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι» – Μια έξοχη δραμεντί στην ΕΡΤ3

Υπόθεση: H ταινία παρουσιάζει με πανέξυπνο τρόπο και πολύ εύστοχους διαλόγους γεμάτους λογοπαίγνια, τις καθημερινές ιστορίες 8 αντρών που αποκαλύπτουν τον αληθινό τους τρόμο: την κρίση των 40άρηδων!
Όλοι τους χαρακτηρίζονται από μια έννοια αποπροσανατολισμού.
Φιγούρες τραγικές αλλά παράλληλα και κωμικές, θα συνθέσουν ένα μωσαϊκό από συναισθήματα, που σπανίως οι άντρες φανερώνουν υπό φυσιολογικές συνθήκες!
«Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι» – Μια έξοχη δραμεντί στην ΕΡΤ3
Έτσι θα συναντήσουμε τον άντρα που προσπαθεί να φλερτάρει τη συνάδελφό του στο γραφείο, ή αυτόν που με τη βοήθεια των αγχολυτικών προσπαθεί να κατανοήσει γιατί η σύζυγός του… τον απατά!
«Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι» – Μια έξοχη δραμεντί στην ΕΡΤ3

Όπως επίσης, τις περιπτώσεις εκείνου που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να κάνει την πρώην σύζυγό του να τον δεχτεί ξανά πίσω στο σπίτι, ή κι εκείνον που πάσχει από κατάθλιψη και κοιμάται όλη μέρα, από τότε που γύρισε και μένει ξανά με τη μητέρα του, μολονότι δεν του λείπει τίποτα στην ουσία!
Τέλος, οι γυναίκες δύο φίλων, αντιστρέφοντας τους ρόλους κι αφού αδυνατούν από μόνες τους να εκμαιεύσουν πληροφορίες από τους ίδιους τους συζύγους τους, θα αποκαλύψουν η μία στην άλλη τα… μυστικά των αντρών τους!

«Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι» – Μια έξοχη δραμεντί στην ΕΡΤ3

Σκηνοθεσία: Cesc Gay.

Σενάριο: Tomàs Aragay, Cesc Gay.

Παίζουν: Ricardo Darin, Luis Tosar, Javier Camara, Eduardo Noriega, Leonor Watling, Candela Pefia, Cavetana Guillen Cuervo, Jordi Molla.

Διάρκεια: 95΄

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος