Έντεκα μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο ζωντανός θρύλος της ενόργανης γυμναστικής!
Ο Έλληνας υπεραθλητής κατέκτησε σήμερα το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωττάθλημα του Ζάγκρεμπ, καθώς στον τελικό βαθμολογήθηκε με 14.366, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό, αφού έμεινε πίσω από τους Αβετισιάν (Αρμενία), Ζάικα (Ρωσία) που είχαν 14.400.
Ακόμα μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον 36χρονο Πετρούνια, τον «Άρχοντα των Κρίκων» που έχει οκτώ χρυσά και τρία χάλκινα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Με ανάρτησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.
«Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια! Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ! Μπράβο Λευτέρη!», ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.
Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια! Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ! Μπράβο Λευτέρη! 🇬🇷
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 21, 2026
Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος