Ο Απόστολος Σίσκος, μετά τη δεύτερη θέση στα 200 μέτρα ύπτιο, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και στα 200 μέτρα πεταλούδα, τερματίζοντας τρίτος με 1:54:13.
Ο Απόστολος Σίσκος χάρισε δεύτερο μετάλλιο στην Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης τερματίζοντας στην τρίτη θέση στον τελικό των 200 μέτρων πεταλούδα ανδρών, συντρίβοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ, κατεβαίνοντας από το 1:55:00, αφού είχε χρόνο 1:54:13.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μία συγκλονιστική κούρσα και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στα 50 τελευταία μέτρα κατάφερε να τερματίσει τρίτος και να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Δεύτερος ήταν ο Ούγγρος Ρίτσαρντ Μάρτον με 1:54.06, ενώ πρώτος τερμάτισε ο Γάλλος Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, Λεόν Μαρσάν, σε 1:51.72.
Διαβάστε περισσότερα στο ersports.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος