Βόλος: Πρόσκληση συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις απευθύνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Πρόσκληση συμμετοχής των τοπικών επιχειρήσεων σε δύο διεθνείς εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, απευθύνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Πρόκειται για τις εκθέσεις Detrop Boutique και FOODEXPO 2016 που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αντίστοιχα.

Το Επιμελητήριο και στις δύο περιπτώσεις, θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχειρήσει προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Η πρώτη έκθεση, που διοργανώνεται στο διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 26 έως και 29 Φεβρουαρίου 2016 είναι η «26η DETROP BOUTIQUE – Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας» με κυρίαρχο θεματικό αφιέρωμα το «Cheese & Wine» για τα τυροκομικά προϊόντα και το κρασί. Λεπτομέρειες σχετικά με την «26η DETROP BOUTIQUE» υπάρχουν στην ιστοσελίδα detropboutique.helexpo.gr.

Η δεύτερη έκθεση είναι η «Διεθνής Έκθεση FOODEXPO 2016» που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από 19 έως και 21 Μαρτίου 2016. Λεπτομέρειες σχετικά με την «Διεθνή Έκθεση FOODEXPO 2016» υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Μαγνησίας προκειμένου να προμηθεύονται τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στις δύο εκθέσεις, την οποία θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος