Βόλος: Όλα έτοιμα για τη διενέργεια του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών

Όλα είναι έτοιμα σε επίπεδο ΝΟΔΕ Μαγνησίας για τη διεξαγωγή του  δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου και την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γ. Κίτσιος, και αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν τα ίδια εκλογικά κέντρα, 19 στο Νομό  και τμήματα, και στα ίδια θα πρέπει να πάνε να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι μέλη πλέον του κόμματος. “Η διαδικασία θα είναι πολύ πιο γρήγορη αυτή τη φορά, καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι είναι έτοιμοι και καλούμε τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν και να ψηφίσουν μαζικά, όπως και την πρώτη φορά”, επισήμανε ο κ. Κίτσιος. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. 

Τα 19 εκλογικά κέντρα
Τα 19 εκλογικά κέντρα είναι τα εξής: Εργατικό Κέντρο Βόλου για το Βόλο, το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας για τη Νέα Ιωνία, το Δημαρχείο Πορταριάς, το πρώην Δημαρχείο Αγριάς, το πρώην Δημαρχείο Λεχωνίων, το πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου, το Δημαρχείο Ζαγοράς, το Κοινοτικό Κατάστημα Μουρεσίου, το Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Γατζέας, το ΚΕΓΕ Αργαλαστής, το ΚΑΠΗ Βελεστίνου, το ΚΕΠ Στεφανοβικείου, το Κοινοτικό Κατάστημα Ανάβρας, το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, το Δημαρχείο Σούρπης και Πτελεού, ενώ εκλογικά κέντρα θα υπάρχουν και στα τρία νησιά των Β. Σποράδων. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι η αίθουσα «Ξενία» του Δήμου Σκοπέλου, το ΚΕΠ Σκιάθου και το Δημαρχείο Αλοννήσου.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου ψήφισαν 6.385 άτομα και οι έγκυρες ψήφοι ήταν 6.326. Ο κ. Μεϊμαράκης είχε λάβει 2.849 ψήφους, ο κ. Μητσοτάκης 1.579 ψήφους, ο κ. Τζιτζικώστας 1.357 ψήφους και ο κ. Γεωργιάδης 542 ψήφους

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος