Μουσικοκινητικό δρώμενο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, στις 21 Μαρτίου, πραγματοποίησαν σήμερα, στην Πλατεία Αγ. Νικολάου, φοιτητές του Τμήματος Νηπιαγωγών, σε συνεργασία με αλλοδαπούς και Έλληνες μαθητές και παιδιών που κάνουν απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.
Το δρώμενο έγινε στο Βόλο για έκτη συνεχή χρονιά φέτος και οργανώθηκε από Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Μεταναστών της Άρσις, το ΚΕΘΕΑ Πιλότος και σχολεία του Βόλου.
«Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προσπαθεί να έχει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις, που ευαισθητοποιούν τους φοιτητές και συγχρόνων δείχνουν μια παρουσία του ακαδημαϊκού χώρου στην κοινωνία», δήλωσε ο Κώστας Μάγος, επίκουρος καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος