Βόλος: Καταλήψεις σε σχολεία της Μαγνησίας

Σε κατάληψη βρίσκονται σήμερα, αρκετά σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Μαγνησίας, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης μαθητών. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιώργος Δοδοντσάκης, παρότι αρχικά, είχε διαφανεί πως η κατάσταση ήταν γενικευμένη, τελικά, τα υπό κατάληψη σχολεία είναι τα εξής: 7ο  Γυμνάσιο Βόλου, 8ο Γυμνάσιο Βόλου, 9ο Γυμνάσιο Βόλου, 1ο  Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, Γυμνάσιο Σκιάθου, 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου, 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας, Γενικό Λύκειο Αγριάς, Γενικό Λύκειο Σκιάθου, Λυκειακές τάξεις Αλοννήσου, 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, ΕΠΑΛ Αγριάς και ΕΠΑΛ Βελεστίνου.

Σύμφωνα με τον κ. Δοδοντσάκη, δεν έχουν όλα τα σχολεία αποστείλει τα αιτήματά τους, ωστόσο, κάποια από αυτά αφορούν στις ελλείψεις καθηγητών, στην αγορά των ξενόγλωσσων βιβλίων του Λυκείου και στο χρόνο διεξαγωγής των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ευχήθηκε δε, να μην γενικευθεί η αναστάτωση αυτή, και οι μαθητές να συνειδητοποιήσουν πως οι χαμένες διδακτικές ώρες δεν είναι προς όφελός τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος