Ημερίδα με θέμα, «Τοπική ανάπτυξη με αύξηση της απασχόλησης και με τις ΜΜΕ στο Επίκεντρο-Ο ρόλος της ΟΕΒΕ Ν. Μαγνησίας», διοργανώνει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 6:30μ.μ. στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαργύρης , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας Τρύφωνας Πλαστάρας και ο υπεύθυνος του παραρτήματος ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας, Αθανάσιος Δεληγιάννης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις:
19.40 – 21.00
-Γιάννης Παπαργύρης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, «Δράσεις και πρωτοβουλίες της ΓΣΕΒΕΕ για την ενίσχυση του Θεσμικού της ρόλου και των Ομοσπονδιών μελών της»
-Γιάννης Φλιτρής, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ,Σύμβουλος υποστήριξης ομοσπονδιών μελών της ΓΣΕΒΕΕ, « Προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας»
-Παρασκευή Καγκελάρη, Προϊσταμένη παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας, «Στόχοι και παρεμβάσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρές επιχειρήσεις»
-Τρύφωνας Πλαστάρας, Πρόεδρος ΟΕΒΕ Ν.Μαγνησίας, «Ο ρόλος της ΟΕΒΕ Ν. Μαγνησίας και η συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας»
21.00 – 21.30 Συζήτηση – Ερωτήσεις
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2410 579876 ή στο email: larisa@imegseveee.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος