Βόλος: Ίδια με πέρυσι τα δημοτικά τέλη

Στα ίδια με τα περσινά επίπεδα παραμένουν τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Βόλου, για το 2016, όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, στην σημερινή του συνεδρίαση. Μαζί την πλειοψηφούσα παράταξη, θετικά επί της σχετικής πρότασης ψήφισε και η επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Νατάσσα Οικονόμου, ενώ ο πρόεδρος του Σώματος, κ. Γ. Μουλάς  ζήτησε από τους ανεξάρτητους συμβούλους να βρουν τα ισοδύναμα και να κάνουν προτάσεις.

Ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Μιχ. Μιτζικός εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να μειωθούν τα τέλη καθαριότητας και καθαρισμού λόγω της οικονομικής συγκυρίας και επιπλέον διότι υπήρξαν μειώσεις στις δαπάνες προσωπικού.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ, κ.  Απ. Νάνος σημείωσε ότι πάγια θέση της παράταξής του είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ανταποδοτικά τέλη και πρότεινε να γίνει μείωση των τελών ιδιαίτερα σε ανέργους και μακροχρόνια ανέργους.

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Ματθ. Δραμητινός ζήτησε ο Δήμος να κάνει κοινωνική πολιτική με μείωση των τελών, ενώ απαντώντας ο δήμαρχος, κ. Μπέος τόνισε πως θα εξετάσε το θέμα, αν τα οικονομικά το επιτρέψουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος