Βόλος: Δεκάλεπτος συμβολικός αποκλεισμός έξω από το 304 ΠΕΒ

Δεκάλεπτος συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του 304 ΠΕΒ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής Βόλου, με αίτημα να επισπευσθούν οι εργασίες ανακατασκευής του δρόμου, που έχει χαρακτηριστεί “καρμανιόλα” λόγω των κατασκευαστικών προβλημάτων που έχει (“σαμαράκια”).

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας, ο δρόμος αυτός  ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2001. Από εκεί και πέρα όμως οι αστοχίες – όπως είπε – είναι προφανείς όλη αυτή την 15ετία.

“Με διάφορες διαμαρτυρίες όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα με τα σαμαράκια, έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες με ημίμετρα να καλυφθούν αυτές οι αστοχίες, όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε. Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε συμπαραστάτη την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε αυτή την προσπάθεια η οποία και ανακοίνωσε ότι το πρώτο έργο που θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ θα είναι η ανακατασκευή του δρόμου γιατί με τα ημίμετρα δεν μπορούμε να φτάσουμε σε αποτέλεσμα. Εμείς ως Δήμος Ρήγα Φεραίου και μαζί με τον φίλο μας τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο και το Δήμο Βόλου είμαστε η είσοδος της Μαγνησίας και του Πηλίου, ίσως του μεγαλύτερου τουριστικού μέρους της Ελλάδας. Θέλουμε λοιπόν να μπει στις άμεσες προτεραιότητες και της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας ώστε να επιλυθεί επιτέλους αυτό το χρόνιο πρόβλημα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος δήλωσε τα εξής: 

“Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι έστω και τώρα τους δίνεται μια ευκαιρία να δείξουν ότι πραγματικά δεν είναι όπως οι άλλοι, οι προηγούμενοι, οι κλέφτες που έφυγαν και το άρρωστο πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε και έκλεψε όλη την Ελλάδα με τέτοιου είδους έργα χωρίς όμως κανένας να πάει φυλακή. Επί 15 χρόνια εδώ έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές. Ήρθε η ώρα να μην μείνουν στα χαρτιά και στα λόγια αλλά να κάνουν έργα. Να κάνουν έργα και να μην μιλάνε πολύ, όπως γίνεται συνήθως. Με τον σημερινό δεκάλεπτο συμβολικό αποκλεισμό στέλνουμε ένα μήνυμα στον κύριο Αγοραστό να επισπεύσει τις διαδικασίες και είμαι  σίγουρος ότι είναι και δική του βούληση γιατί μπροστά στις ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Αυτό το κατάντημα στην είσοδο της Μαγνησίας είναι ότι πιο δυσφημιστικό για όλους μας¨.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος