Δεν πρόλαβε να διασχίσει το φαράγγι της Σαμαριάς μια τουρίστρια από την Ολλανδία, καθώς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής, όταν η 52 χρονη μπήκε στον εθνικό δρυμό με το σύζυγό της από το Ξυλόσκαλο. Μόλις, όμως, έφτασε στο ύψος του Αγίου Νικολάου, περίπου 3,5 χιλιόμετρα από την είσοδο του φαραγγιού, έπεσε, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της.
Αμέσως, ο επόπτης από το φυλάκιο του Αγίου Νικολάου, καθώς και μια ξεναγός που βρισκόταν στο σημείο, πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 52 χρονη, ενώ ένας αγωγιάτης τη μετέφερε πίσω στο Ξυλόσκαλο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ΕΡΤ.
Η 52 χρονη και ο σύζυγός της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του δρυμού πως δεν χρειάζονται ασθενοφόρο, καθώς θα πάνε με το δικό τους όχημα στο νοσοκομείο για τη φροντίδα του τραύματος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος