Νέα όψη απέκτησε η Νέα Παραλία με τη φωταγώγηση του εμβληματικού αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των 33 επιδαπέδιων σιντριβανιών. Η φωταγώγηση έγινε σε μια σεμνή τελετή παρουσία του δήμαρχου Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης.
Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου τυλίγεται στο φως. Το μνημείο του Μακεδόνα στρατηλάτη αναδεικνύεται σε όλο του το μεγαλείο.
Ταυτόχρονα τα 33 επιδαπέδια σιντριβάνια φωτίζονται με λευκό φωτισμό, δίνοντας μια άλλη εικόνα στη Νέα Παραλία
Δύο από τα τοπόσημα της Θεσσαλονίκης που ξεχωρίζουν και τραβούν τα βλέμματα Θεσσαλονικιέων και επισκεπτών έμεναν για πάνω από 10 χρόνια χαμένα στο σκοτάδι.
Η εικόνα δημιούργησε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, με τους διερχόμενους να φωτογραφίζουν και να βγάζουν βίντεο το φωταγωγημένο μνημείο.
Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κρητικού
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος