Στη ΓΑΔΑ ο δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο – Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης του βιασμού 34χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος επισης κατηγορείται και για απόπειρα βιασμού σε βάρος άλλης μιας γυναίκας.

Ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα στην Αλβανία από τις αλβανικές αρχές και κατευθείαν δόθηκε στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί ως σύνδεσμοι. Πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο” αναφέρει.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου για το ενδεχόμενο ο «βιαστής με το τατουάζ» να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις είπε πως πριν από τα δύο περιστατικά δεν είχε προηγηθεί άλλη καταγγελία για βιασμό από το συγκεκριμένο άτομο είτε στο Παλαιό Φάληρο είτε αλλού. Ωστόσο, όπως είπε, όποια γυναίκα θεωρεί ότι έχει γίνει απόπειρα σε βάρος της από τον συγκεκριμένο δράστη μπορεί ακόμα και τώρα να προσέλθει σε ένα αστυνομικό τμήμα ή στη ΓΑΔΑ για να το καταγγείλει και να προχωρήσει η έρευνα.

Ο άνδρας καταζητείτο για βιασμό και για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 30/10. Η 34χρονη περίμενε στη στάση του λεωφορείου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν την πλησίασε ο δράστης και με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε, την οδήγησε σε παρακείμενο παρκάκι και τη βίασε.

Το βασικό χαρακτηριστικό του δράστη και το οποίο συγκράτησε το θύμα, είναι ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι. Φεύγοντας ο δράστης την απείλησε πως εάν ενημερώσει την αστυνομία θα την βρει και θα την σκοτώσει. Το θύμα, όταν απομακρύνθηκε το βιαστής, τηλεφώνησε στο 100 και στη συνέχεια κατέθεσε στην ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου.

Νωρίτερα είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο σε άλλη μια κοπέλα η οποία ωστόσο κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές είχαν επιδοθεί απο την πρώτη στιγμή που είχε γίνει η καταγγελία σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του λεγόμενου «βιαστή με το τατουάζ, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε είχε προλάβει να διαφύγει στην Αλβανία.

Διαβάστε επίσης Η μητέρα του «βιαστή με το τατουάζ» στην ΕΡΤ: «Για μένα είναι πεθαμένος» – Ανθρωποκυνηγητό στην Αλβανία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος