Στην έκθεση Foodex Retail το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων της περιοχής μας, συμμετείχε στην 15η έκθεση τροφίμων και ποτών Foodex Retail 2015, που ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Η έκθεση ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν τοπικές επιχειρήσεις από τη Μαγνησία, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο.

Αναψυκτικά, χυμούς, μπαχαρικά, ελαιόλαδα, παστά, παραδοσιακά γλυκά, μαρμελάδες και άλλα προϊόντα της Μαγνησίας είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες της 15ης έκθεσης τροφίμων και ποτών Foodex Retail 2015. Σκοπός της έκθεσης ήταν η παρουσίαση των ποιοτικών ελληνικών τροφίμων και ποτών από τις ελληνικές βιομηχανίες, αλλά και από τους παραγωγούς, στο κοινό των επαγγελματιών (καταστήματα μικρής λιανικής, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων κ.α.) και στο κοινό των επιβατών του μετρό.

Στην πρόσκληση συμμετοχής που απηύθυνε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ανταποκρίθηκαν οι παρακάτω τοπικές επιχειρήσεις : η «ΔΥΑΣ Α.Ε.» (εμπόριο τροφίμων), η «ΕΨΑ Α.Ε.» (βιομηχανία αναψυκτικών – χυμών), η «VRINO ΕΠΕ» (αρωματικά φυτά – μπαχαρικά), η «Λυχναράς ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε.» (εμπόριο – εξαγωγή ελαιών και ελαιολάδου) και η βιομηχανία αλίπαστων και κονσερβών «ΒΙΑΛΚΟ Σκουρτόπουλος Α.Ε.».

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από άλλους επιχειρηματίες όσο και από το κοινό των επιβατών του Μετρό, που συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την παρουσίαση.

Στη διάρκεια της έκθεσης, εξάλλου, έγινε γευσιγνωσία των προϊόντων της Μαγνησίας, που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια από όλους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος