Ρούμπιο: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενδέχεται να έχει ανακαλέσει πάνω από 300 θεωρήσεις εισόδου

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε πως η θεώρηση εισόδου (βίζα) μιας Τουρκάλας φοιτήτριας που κρατείται στη Βοστώνη ανακλήθηκε, διότι η Ουάσιγκτον δεν θα χορηγεί θεωρήσεις εισόδου για ανθρώπους που συμμετέχουν σε κινήματα, τα οποία εμπλέκονται στους «βανδαλισμούς πανεπιστημίων, την παρενόχληση φοιτητών, την κατάληψη κτιρίων».

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δεν παρείχε στοιχεία σχετικά με το αν η Ρουμέισα Οζτούρκ συμμετείχε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Γουιάνα, ο Ρούμπιο είπε ότι ο αριθμός των θεωρήσεων εισόδου που το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει ανακαλέσει ενδέχεται να ξεπερνά τις 300.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε: «Πιθανόν περισσότερες από 300 σε αυτήν τη φάση. Το κάνουμε καθημερινά, κάθε φορά που βρίσκω έναν από αυτούς τους παράφρονες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος