Ρεκόρ αιτήσεων για τα voucher του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ

Ρεκόρ αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ, καταγράφηκε φέτος, γεγονός που δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για ποιοτικές διακοπές.

Ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς έφτασε τις 800.000, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις 536.000 που είχαν γίνει πέρυσι. Υπενθυμίζεται ότι τα voucher που θα δοθούν στους τυχερούς είναι 300.000.

Παράλληλα, άλλα 25.000 vouchers θα δοθούν σε συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ. Η πλατφόρμα άνοιξε σήμερα και θα παραμείνει ανοικτή για αιτήσεις μέχρι τις 13 Μαΐου.

Οι δικαιούχοι αυτών των voucher μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και έξι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα που συμμετέχουν στο Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, με χαμηλή ιδιωτική συμμετοχή. Παράλληλα, προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για συγκεκριμένες περιοχές, με στόχο την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Δεμερτζιάν

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος