Ξένες σειρές που ξεχωρίζουν στην ΕΡΤ2

Νέες σειρές με μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν αγαπηθεί παγκοσμίως από όλο τον πλανήτη έρχονται καθημερινά στην ΕΡΤ2 στη ζώνη 20:00 με 22:00.

Σήμερα (22/10), στις 20:00 κάνει πρεμιέρα σε -Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- η βραβευμένη με EMMY ξένη σειρά «Άννα με “Α”» (Anne with an “E”), παραγωγής Καναδά 2017-2019.

Η διακεκριμένη σειρά είναι γυρισμένη σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό του Νησιού του Πρίγκιπα Εδουάρδου. Η σειρά είναι μια μεταφορά από το μυθιστόρημα της Λούσι Μοντγκόμερι με τίτλο «Η Άννα των Αγρών» στην οθόνη της τηλεόρασης μας με έναν πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Η σειρά διαδραματίζεται την διαδρομή μιας ορφανής κοπέλας, πιο συγκεκριμένα την Άννα Σίρλεϊ, καταγράφοντας το συναρπαστικό πέρασμα από την ανήσυχη εφηβεία στην ενηλικίωση και τη συναισθηματική ωριμότητα που αποκτά με το πέρασμα των χρόνων.
Παίζουν: Άμιμπεθ Μακνάλντι, Τζεραλντίν Τζέιμς, Ρ. Χ. Τόμσον, Νταλιλά Μπέλα, Κορίν Κόσλο, Όμερικ Τζετ Μοντάζ, Λούκας Ζούμαν, Κάιλα Μάθιους, Μιράντα Μακίον, Ίαν Κλαρκ.
Κάθε Παρασκευή, στις 20:00, από την ΕΡΤ2.

Ξένες σειρές που ξεχωρίζουν στην ΕΡΤ2

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη δραματική ιστορική σειρά «Νοσοκομείο Σαριτέ» (Charite at War), παραγωγής Γερμανίας 2019.
Η σειρά μας ταξιδεύει στον σκληρό Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και πιο συγκεκριμένα, στο φημισμένο νοσοκομείο Σαριτέ του Βερολίνου. Εστιάζοντας σε μια νεαρή γιατρό και έναν φημισμένο χειρουργό, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους μέσα στις κακουχίες του πολέμου, φτάνοντας συχνά στα επαγγελματικά, ηθικά και προσωπικά τους όρια.
Ο νέος κύκλος επεισοδίων -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Ξένες σειρές που ξεχωρίζουν στην ΕΡΤ2

Στις 21:00, μεταδίδεται επίσης η δραματική σειρά «Η υπέροχη φίλη μου» (My Brilliant Friend / L’ Amica Geniale), συμπαραγωγής Ιταλίας (RAI) – ΗΠΑ (HBO) 2018.
Η σειρά εξιστορεί την ιστορία δύο γυναικών, της Έλενα και της Ραφαέλα, με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νάπολης, ξεκινώντας από την πολύ τρυφερή και παιδική τους ηλικία τη δεκαετία του ’50.
Βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιταλίδας συγγραφέως Έλενα Φεράντε, το πρώτο της «Τετραλογίας της Νάπολης», η σειρά απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους κριτικούς της τηλεόρασης.
Ο νέος κύκλος επεισοδίων -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου.

Ξένες σειρές που ξεχωρίζουν στην ΕΡΤ2

Και βέβαια, μία από τις δημοφιλέστερες σειρές που έχουν αφήσει εποχή από γενιά σε γενιά. Το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» θεωρείται διαχρονική αξία καθώς η πρεμιέρα της σειράς μετράει δεκαετίες πριν στη δημόσια τηλεόραση. Την αγαπημένη σε όλους σειρά που έχει σημαδεύσει την παιδική μας ηλικία θα μπορούμε να την βλέπουμε από τους δέκτες μας Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:00, σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, με το αυθεντικό ντουμπλάζ από Έλληνες ηθοποιούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος