Σε Αλμυρό και Βόλο παρουσιάζεται το βιβλίο της Κατίνας Λατίφη “Οι αγάπες του πολέμου”

Οι εκδόσεις “Αλεξάνδρεια” και το βιβλιοπωλείο “Πλαστελίνη” διοργανώνουν βραδιά αφιερωμένη στο έργο της Κατίνας Λατίφη, με αφορμή την έκδοση του τελευταίου βιβλίου της με τίτλο “Οι αγάπες του πολέμου”. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί απόψε  Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στον Αλμυρό, στο «Αρχοντικό», δάσος Κουρί, ενώ  η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Παρκ.
Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Στέλιος Ελληνιάδης, η Ναταλία Μουστακλή, διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Βουλής των Ελλήνων, η Ιωάννα Παπαθανασίου, ιστορικός, διευθύντρια ερευνών ΕΚΚΕ, ο Κώστας Λιβιεράτος, εκδότης-επιμελητής και η Μαρία Ούτα, φιλόλογος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αννίτα Πρασσά, Δρ, ιστορικός, προϊσταμένη Γ.Α.Κ. Μαγνησίας, ενώ η συγγραφέας θα χαιρετίσει σε ζωντανή σύνδεση από την Αθήνα.

Σε Αλμυρό και Βόλο παρουσιάζεται το βιβλίο της Κατίνας Λατίφη “Οι αγάπες του πολέμου”

Το βιβλίο “Οι αγάπες του πολέμου” αποτελείται από μία νουβέλα και επτά διηγήματα εμπνευσμένα από πραγματικές ιστορίες ευτυχισμένου, ανεκπλήρωτου ή ματαιωμένου έρωτα στα χρόνια του απελευθερωτικού και του εμφυλίου πολέμου.

Η Κατίνα Λατίφη είναι 95 ετών και μέσα από το βιβλίο της ζωντανεύουν ιστορίες αγάπης  και όπως η ίδια αναφέρει: “αγάπες δυνατές, αγάπες κρυστάλλινες, αγάπες του πολέμου, αγάπες συντρίμμια”.

Σε Αλμυρό και Βόλο παρουσιάζεται το βιβλίο της Κατίνας Λατίφη “Οι αγάπες του πολέμου”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος