OAEΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπό του www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Παρόχων Βιβλιοπωλείων – Εκδοτικών Οίκων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2020.

O OAEΔ τονίζει πως: “Οι Δικαιούχοι και Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα υποβολής μίας και μόνο ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων, από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 8:00 μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ και τις οδηγίες για την κατάθεση ενστάσεων.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται”.

Επίσης ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι: “Το φετινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει νωρίτερα, στις 24 Αυγούστου 2020, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι επιταγές πριν από την έναρξη του σχολικού έτους και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Συνολικά θα εκδοθούν 150.000 επιταγές αξίας 20€ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.000.000 €”.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος