Το Χόλιγουντ πήγε Ραφήνα – Γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» με σκηνικό το λιμάνι

Όσοι πάνε στο λιμάνι της Ραφήνας θα πέσουν πάνω στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά Νο 3». Το σκηνικό, που εκτείνεται από την αποβάθρα μέχρι την πλαζ, αποτελείται από απλωμένους πάγκους μικροπωλητών και εκατοντάδες ταξιδιώτες με μπαγκάζια, που ενορχηστρώνει η ελληνο-καναδή σκηνοθέτις και ηθοποιός.

Ειδικότερα, ο ήχος της κλακέτας ακούστηκε το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας. Περισσότεροι από 300 συντελεστές διαμόρφωναν από το πρωί το σκηνικό, για την πρώτη λήψη στον καταπέλτη του πλοίου.

Από το αλιευτικό καταφύγιο μεχρι την πλαζ του λιμανιού, έχουν απλωθεί τα κινηματογραφικά συνεργεία του Χόλυγουντ. όπως θα δείτε στο video, στο βάθος που φαίνοντραι οι μαύρες τέντες γίνονται τα γυρίσματα της δεύτερης σκηνής με πρωταγωνίστρια την Νία Βαρντάλος, λίγα λεπτά μετά την υποτιθέμενη άφιξη της στην Ελλάδα.

Εταιρεία παραγωγής, πρωταγωνιστές και κομπάρσοι βρίσκονται στις θέσεις τους. Ανάμεσα σε ψαροκάικα, απλωμένα χταπόδια, πάγκους και καρότσια με κουλούρια και ποπ κορν που συνθέτουν μερος του σκηνικού.

Στον επιβατικό σταθμό του λιμανιού, οι βοηθητικοί ηθοποιοί περιμένουν τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Ήδη κάποιοι άλλοι έχουν πάρει θέση με τις βαλίτσες στο χέρι, για να μπουν στο πλοίο που έχει νοικιάσει για τις ανάγκες των γυρισμάτων η εταιρεία παραγωγής.

Μία βοηθητική ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ για την Βαρντάλος: «Κάνω την ταξιδιώτισσα στο πλοίο και υποδήθηκα την πελάτισσα. Όσο για την πρωταγωνίστρια, είναι πολύ καλή και σοβαρή».

Στο Instagram, ανέβασε χθες η πρωταγωνίστρα της ταινίας video, που δείχνει γυρίσματα στην Πλάκα. Συγκεκριμένα, είπε:« Είμαστε στην Ελλάδα, κάνουμε γυρίσματα για το «Γάμος αλά ελληνικά 3» και σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας μηνύματα και την προσμονή σας. Να σας δείξω λίγο, κάνουμε γυρίσματα στην όμορφη Πλάκα στην Αθήνα».

Πρωταγωνίστρια, παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, η Νία Βαρντάλος, μοιράζεται την χαρά της με τους θαυμαστές της και τους μαθαίνει ελληνικά. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός ανέφερε: «Θέλω να σας μάθω μια ελληνική λέξη η οποία είναι “director“, που σημαίνει σκηνοθέτης. Και μαντέψτε ποιος είναι ο σκηνοθέτης στον “Γάμο αλά ελληνικά 3”. Είμαι εγώ!».

Η κ. Δέσποινα Γκικάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, δήλωσε το εξής: «Full action γυρίσματα – πραγματικά έχουν πάρει φωτιά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην ταινία».

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Κέρκυρα και θα διαρκέσουν έναν μήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος