Θεσσαλονίκη: Aνοίγει τις πύλες του ο Βιβλιότοπος

Ανοίγει ο Βιβλιότοπος το Σάββατο 26 Μαρτίου στην οδό Βενιζέλου 30 (στο πρώην Ράδιο Κορασίδη) στη Θεσσαλονίκη στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, πάνω από την οδό Τσιμισκή και πριν από την οδό Ερμού.

Όπως τονίζει ο σύνδεσμος εκδοτών Βόρειας Ελλάδας: “Οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας και κυρίως η νεολαία και όλοι οι λάτρεις του βιβλίου και του πολιτισμού μπορούν να επισκέπτονται τον «Βιβλιότοπο» και να προμηθεύονται βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Συμμετέχουν πάνω από 100 εκδότες σε ένα χώρο πάνω από 700 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένο με στόχο να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών της πόλης μας και από τους όμορους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Οικογένειες με τα παιδιά , εκπαιδευτικοί, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων κατά την επίσκεψή τους θα μπορούν να βρουν κάθε είδους βιβλία και να επιλέξετε από τους χιλιάδες τίτλους, βιβλία παιδικά, χειροτεχνίες, πάζλ ιστορικά, λεξικά, εφηβικά,ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, γεωγραφίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, εκπαιδευτικά, σχολικά βοηθήματα, χάρτες, μουσική βιβλιοθήκη, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.

Ο Βιβλιότοπος θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ και θα ακολουθείται το ωράριο της αγοράς.

Το φθηνό και καλό βιβλίο για όλους στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος