Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός – Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση έγινe γνωστή από από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα. Σε ανάρτηση στο facebook του αναφέρει «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….».

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στις 29 Νοεμβρίου 1956. Ειχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και η σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, ενώ από τη δεκαετία του ’90 δάνειζε τη φωνή του σε μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων.

Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ρεπορτάζ Ματίνα Καλτάκη, Βάσω Τζανακάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος