Ο Τομ Χανκς από τα Όσκαρ στα Χρυσά Βατόμουρα – Μία ανάσα πριν το «κόκκινο χαλί»

Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο έμεινε μέχρι την απονομή των βραβείων Όσκαρ και οι προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά είναι πυρετώδεις. Στα αξιοσημείωτα της τελετής είναι ότι το κόκκινο χαλί αλλάζει χρώμα, πρώτη φορά μετά το 1961, και γίνεται σαμπανιζέ. Όπως συνηθίζεται, μια μέρα πριν τα Οσκαρ απονεμήθηκαν τα «Χρυσά Βατόμουρα» στις χειρότερες ταινίες τις χρονιάς.

«Πυρετός» στο Θέατρο Ντόλμπι του Λος Άντζελες ενόψει της αυριανής απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η μπόρα που ξέσπασε το πρωί δεν τρομάζει τους διοργανωτές.

Μετά το περσινό χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον κωμικό Κρις Ροκ οι υπεύθυνοι έχουν πάρει τα μέτρα τους για όλα.

Ελάχιστες ώρες πριν τα Όσκαρ το αποκαλούμενα άσχημα ξαδέλφια τους τα «Χρυσά Βατόμουρα» απονεμήθηκαν στις ταινίες και τους ηθοποιούς που δεν άρεσαν στα 1100 μέλη τους σε Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού. Το πρώτο του χρυσό βατόμουρο κέρδισε ο Τομ Χανκς για την ερμηνεία του ως σκληρό και διεφθαρμένο μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ στην υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία «Έλβις», λόγω της προφοράς του και της αλλαγής χαρακτηριστικών με τη βοήθεια μάσκας λάτεξ.

Βατόμουρο χειρότερης ταινίας και σεναρίου και στην βιογραφική ταινία για την Μέριλιν Μονρό που ερμηνεύει η Άννα ντε Άρμας υποψήφια για Όσκαρ Α΄γυναικείου ρόλου.

Την ίδια ώρα, οίκοι μόδας και κοσμημάτων δέχονται παραγγελίες για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις στο φετινό σαμπανιζέ χαλί υποδοχής.

Mεγάλη ζήτηση έχουν τα διαμάντια και όλες οι πολύτιμες πέτρες, τα πολύ μακριά σκουλαρίκια, εντυπωσιακά κολιέ ακόμα και οι καρφίτσες για τα ανδρικά σμόκιν.

«Νομίζω ότι τώρα επιστρέφουν σε περισσότερο φανταχτερές εμφανίσεις, ότι δοκιμάζουν διαφορετικά στυλ, και αυτό είναι καλό. Είναι καλό για τη μόδα. Είναι καλό για το κόσμημα», ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chopard, Κάρολιν Σέφελ.

Ινφλουένσερ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Κέρτις Νιούμπιλ επιβεβαίωσε ότι θα δούμε «περισσότερο φωτεινά χρώματα. Σίγουρα θα δούμε πούλιες. Τα φλας από τις κάμερες ανάβουν και οι πούλιες αστράφτουν. Είναι συναρπαστικό και λαμπερό. Και αυτό σημαίνει το χαλί».

Επιμέλεια: Χριστίνα Ποπόρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος