Ο Σαίξπηρ ταξιδεύει με την «Αργώ» στη Ρεματιά

Τη σπονδυλωτή θεατρική παράσταση Ο Σαίξπηρ ταξιδεύει με την Αργώ, βασισμένη πάνω σε έργα του Σαίξπηρ, παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος «ΑΡΓΩ», την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και μας καλούν να απολαύσουμε «όλες τις κωμωδίες του Σαίξπηρ σε 90 λεπτά».

Οι συντελεστές της παράστασης σημειώνουν: «Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, όταν είσαι ένα χρόνο κλεισμένος στο σπίτι, όταν πλένεις τα χέρια σου 92 φορές την ημέρα, όταν το φτέρνισμα σημαίνει κάτι παραπάνω από “λες να άρπαξα κανένα κρύωμα;” όταν δεν έχεις μία και έχεις να δεις τους αγαπημένους σου μήνες, ποιόν θα φωνάξεις; Τον Σαίξπηρ! Ναι, καλά διαβάσατε, τον Σαίξπηρ θα φωνάξεις, διότι ο Big Willie έχει όλες τις λύσεις μέσα σε 38 έργα κι εκατοντάδες σονέτα και σοφές ρήσεις. Έτσι λοιπόν κι εμείς τον φωνάξαμε, κάναμε δεκάδες Zoom Calls μαζί του κι ετοιμάσαμε την παράσταση, όπου θα σας παρουσιάσουμε όλες (εντάξει, σχεδόν όλες) τις κωμωδίες του Σαίξπηρ σε 90 λεπτά!».

Παίζουν : Ιάκωβος Μανωλάς
Ανδρέας Ζηρογιάννης
Αποστολία Ευθυμίου
Αντώνης Δημητριάδης
Σοφία Λιπατεντζόγλου
Καίτη Σιούτη
Ξένια Ροδοθεάτου
Σωτηρία Φορτώση
Αλέξης Καϊμάκης
Θανάσης Υφαντόπουλος
Ντίνα Στεφάνου

Έμμετρα κείμενα: Αντώνης Δημητριάδης

Σύνθεση, διδασκαλία, σκηνοθεσία: Ιωάννα Μπακαλάκου

Ο Σαίξπηρ ταξιδεύει με την «Αργώ» στη Ρεματιά● Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών-Disabled Artists Movement, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

● Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (#ΤΑΣΕΗ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος