Μόνικα Μπελούτσι: Έξτρα θέσεις για τις sold out παραστάσεις της στο Ηρώδειο – Το μήνυμά της προς το ελληνικό κοινό (video)

Ανοίγουν εκτάκτως έξτρα θέσεις για τις sold out παραστάσεις της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο. Το «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» παρουσιάζεται στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού για την Ιταλίδα σταρ είναι τόσο μεγάλη, που «εξαφάνισε» σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια των πρώτων δύο παραστάσεων, οδηγώντας τους διοργανωτές να προσθέσουν μια ακόμα μέρα για να καλύψουν τις ανάγκες της πρωτοφανούς ζήτησης.

Το video – μήνυμα της Ιταλίδας σταρ προς το ελληνικό κοινό

«Διάβασα τις επιστολές και τις ενθυμήσεις της Μαρίας Κάλλας. Ήταν γεμάτες από συναισθήματα, ένιωθα ότι μπορούσα να προσεγγίσω την ευθραυστότητα και την ευαισθησία της, και είπα ναι σ’ αυτήν την όμορφη πρόταση», είπε η Μόνικα Μπελούτσι στη συνέντευξη τύπου για την παράσταση, στην Αθήνα.

Για την παράσταση

Η αισθαντική ερμηνεία από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και συνεχίστηκε με μια μια sold out περιοδεία όπου και αν ανέβηκε.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977). Το βιβλίο κυκλοφορεί και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πατάκη σε μετάφραση Ανδρέα Παππά.

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες.

Τη Μόνικα Μπελούτσι, πλαισιώνουν μουσικά οι ήχοι της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου.

Η παράσταση παρουσιάζεται με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Διαθέσιμα online τα τελευταία εισιτήρια

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος