Την Κυριακή 25 Μαΐου, στις 21:00, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλεί το κοινό στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον αινιγματικό κόσμο του σπουδαίου σκηνοθέτη David Lynch. Μία βραδιά στο άγνωστο όπου η μουσική συναντά το μυστήριο, την ποίηση και την κινηματογραφική ιδιοφυΐα του εμβληματικού δημιουργού.
Μέσα από ονειρικά ηχητικά τοπία που κινούνται ανάμεσα σε dream pop μελωδίες, υπνωτικές country μπαλάντες, jazz μοτίβα και απόκοσμους ηλεκτρονικούς ήχους, οι θεατές θα βιώσουν μία εμπειρία που αιωρείται ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές.
Οι ηθοποιοί Βασιλική Δρίβα και Άλκης Μπακογιάννης ανοίγουν τη βραδιά με έναν πρόλογο-ξενάγηση στον λαβύρινθο του David Lynch, ενώ τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Γιώργος Ζερβός με μία ομάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών που ερμηνεύουν τραγούδια από τα soundtrack των έργων του. Ανάμεσα σε άλλα, θα ακούσουμε τo «Falling» της Julee Cruise από τον Ύποπτο Κόσμο του Twin Peaks, την τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή, το «In Dreams» του Roy Orbison από το αριστουργηματικό Μπλε Βελούδο και το «Love me» του Elvis Presley από το Wild At Heart.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αλεξάνδρα Σιετή, Anduze, Archangel (Άγγελος Αρχανιωτάκης), Γιώργος Ζερβός, Δημήτρης Καπουράνης, Νεφέλη Μπραβάκη, Νίκη Μπραβάκη και Filippos Glee (Πολυφωνική Ομάδα), Πάνος Δημητρόπουλος, Rosanna Mailan, Rosey Blue, Voúdris.
Μουσικοί επί σκηνής: Γιώργος Ζερβός (μουσική διεύθυνση, κιθάρα, φωνητικά), Ορέστης Πετράκης (πιάνο, πλήκτρα, φωνητικά), Χρήστος Βίγκος (τύμπανα, φωνητικά), Voúdris (κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, φωνητικά).
Αφήγηση: Βασιλική Δρίβα, Άλκης Μπακογιάννης
Σκηνογραφικά στοιχεία: Jim Labraco
Ηχοληψία: Δημήτρης Κυριακάκης
Φωτισμοί: Δημήτρης Κουτάς
Επιμέλεια εκδήλωσης: Δάφνη Στεφανίδη
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος